TESLA SISTEMI - VODEĆI SISTEM INTEGRATOR U SRBIJI

 

Naša ponuda obuhvata razvoj, projektovanje, proizvodnju, montažu, puštanje u rad elektromagnetnih oklopa – fardejevih kaveza i održavanje istih u garantnom, a po dogovoru i van garantnog roka.

Stručno i tehnički smo osposobljeni za proizvodnju fardejevih kaveza različitih slabljenja u različitim frekventnim opsezima.

Proizvodimo različite tipove Faradejevih kaveza u zavisnosti od primene:

Zaokruživši kompletnu celinu, od uvoza opreme, preko projektovanja do montaže i puštanja sistema u rad sa posedovanjem kompletne infrastrukture da se obave i najzahtevniji poslovi, korisniku pružamo maksimum za njegov uložen novac.


Za primenu u medicini

Faradejeve kaveze od nemagnetnih materijala koji slabi električnu komponentu elektromagnetnog talasa za primenu u medicini kao kod magnetne rezonance. 

 
Klasični gromobran

Za zaštitu server soba

Faradjeve kaveze od feromagnetnih materijala za zaštitu od elektromagnetnih zračenja u veoma širokoj oblasti primene,od zaštite u oblasi informacija do zaštite servera u računarskim mrežama.


Zaštita od elektrosmoga

Pojava „elektrosmoga“ predstavlja nevidljivo elektromagnetno zračenje uzrokovano upotrebom bežičnih tehnologija i napajanja i el. energijom. 

 

Zaštita od prisluškivanja

Poverljive informacije bilo da su vladine, vojne ili neke privatne kompanije mogu da se zaštite upotrebom faradejevih kaveza. 

 
 

 

NAŠI PARTNERI

 

JAVITE NAM SE

Mala firma?! Velika firma?! Projektantska kuća?! Instalaterska kuća?! Nije važno. Javite nam se. Zatražite rešenje Vašeg problema. Mi smo tu da Vam ponudimo rešenje. Bilo gde da se nalazite u Srbiji, rado ćemo Vas posetiti i u saradnji sa svojim partnerima rešiti Vaše zahteve.
Kontakt>

 


Demontaža radioaktivnog gromobrana na proizvodnoj hali Radnici Tesla sistema skidaju radioaktivni gromobran na krovu fabrike

Vojnotehnički institut, Vojska Srbije

Privatna bolnica


ISTORIJA TESLA SISTEMA

Tesla sistemi su osnovani 2006. godine. Od osnivanja do danas, imamo prosečni godišnji rast prometa od 20 - 30%. To je postalo pravilo poslovanja u prethodnih 12 godina.

 

 

Ono što nam je bitnije od svih ovih podataka, koji već pripadaju prošlom vremenu, jeste da smo kompanija sa velikim potencijalom i da možemo u budućnosti da ostvarimo još bolje rezultate. Ovo je činjenica koju stalno ističu naši korisnici, saradnici i konkurencija.

 

Nama je najvažnije da smo danas veći nego što smo bili juče i da imamo ogromnu količinu pozitivne energije koju ćemo upotrebiti da sutrašnji dan učinimo boljim od današnjeg.

 


NAŠA PREPORUKA

 

www
 

www.tesla-sistemi.co.rs

www.solarni-sistemi.co.rs
www.gromobrani.co.rs
www.audio.co.rs
www.interfoni.rs
www.alarmi.rs
www.energija.co.rs
www.sirene.co.rs
www.automatizacija.co.rs
www.inzenjer.rs
www.tehnicka-zastita.rs
www.komunikacije.rs

www.tesla.rs

www.displeji.co.rs
www.video-nadzor.rs
www.industrija.co.rs
www.energetika.co.rs
www.vojska.co.rs
www.merenja.co.rs
www.svetlost.co.rs
www.pozar.co.rs
www.vozila.co.rs
www.energetske-instalacije.rs
www.specijalne-instalacije.rsLOGIN
niste ulogovani
e-mail adresa:
lozinka:

Zaboravili ste lozinku?   

PRETRAŽIVAČ
Unesite reč ili frazu:

NEWSLETTER
Unesite Vašu Email adresu:

TESLA SISTEMI
Ekipa na terenu

 


 

 


SUPERBRANDS
Pogledajte fotografije i video sa svečane dodele nagrada »

KATALOG
Pogledajte katalog Tesla sistema »

ISO 9001

 

 

ISO 14001

 

 

ISO 18001

 

 

ISO 20000

 

 

ISO 22301

 

 

ISO 27001

 

 

ISO 50001

 

 

ISO 37001

 

 


NIKOLA TESLA
www.tesla-museum.org »